سومین نشست تخصصی اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی در تحول نظام آموزش عالی با تاکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن ساز، در تاریخ اول خرداد 1403 به صورت حضوری و مجازی در دانشگاه علم و هنر برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، سومین نشست تخصصی اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی در تحول نظام آموزش عالی با تاکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن ساز، در تاریخ اول خرداد 1403 به میزبانی دانشگاه علم و هنر به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

دکتر طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر و عضو کمیته علمی همایش، با اشاره به استقبال گسترده از دو نشست قبلی، گفت: این نشست تخصصی با هدف ارائه مباحث علمی و تخصصی در راستای نیل به اهداف همایش و با حضور اساتید برجسته برگزار خواهد شد.

در این نشست، دکتر مسعود احمدخانی، دکتر ابراهیم مزاری و دکتر حامد فلاح در محورهای اصلی فرهنگی و اجتماعی، حکمرانی و ماموریت گرایی و آموزش و پژوهش به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.

علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند از طریق لینک portal.sau.ac.ir/webinar ثبت نام کنند.

همچنین این نشست به صورت زنده از طریق sau-meeting.iranlms.org در دسترس خواهد بود.

اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی در تحول نظام آموزش عالی با تاکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن ساز در تاریخ 22 خرداد 1403 به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به تارنمای همایش به نشانی www.confreh.ir مراجعه نمایند.

امید است برگزاری این نشست‌ها زمینه‌ساز تبادل نظر و ارائه ایده‌های نو در راستای تحول نظام آموزش عالی کشور باشد.