دانشجوی دانشگاه علم و هنر، در مرحله کشوری نخستین جشنواره سراسری قرآن و عترت حیات که با حضور بیش از 12 هزار نفر از دانشجویان سراسر کشور برگزار شد، عنوان نایب قهرمانی رشته اذان تقلیدی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «محمدحسین خوش‌قلب»، دانشجوی رشته طراحی و ساخت طلا و جواهر دانشگاه علم و هنر، در مرحله کشوری نخستین جشنواره سراسری قرآن و عترت حیات که با حضور بیش از 12 هزار نفر از دانشجویان سراسر کشور برگزار شد، موفق به کسب رتبه دوم رشته اذان تقلیدی شد.

این جشنواره با شعار "حس یک انتخاب تازه" و با محوریت سبک زندگی قرآنی، در شهر مقدس مشهد برگزار گردید. در این جشنواره، دانشجویان در رشته‌های مختلف قرآنی از جمله قرائت تقلیدی، اذان تقلیدی، حفظ موضوعی، مداحی و... به رقابت پرداختند.

محمدحسین خوش‌قلب با درخشش در رشته اذان تقلیدی، توانست عنوان نایب قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کند و افتخاری دیگر را برای دانشگاه علم و هنر به ارمغان بیاورد.

گفتنی است که نخستین جشنواره سراسری قرآن و عترت حیات، به همت معاونت قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی کشور و با هدف ترویج مفاهیم قرآنی در بین دانشجویان و جریان‌سازی این مفاهیم در سبک زندگی، برگزار شد.

این موفقیت را به محمدحسین خوش‌قلب و همچنین به جامعه دانشگاهی علم و هنر تبریک می‌گوییم.