به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، رئیس جهاددانشگاهی و رئیس هیات امنا دانشگاه علم و هنر یزد با صدور پیامی از دکتر محمد حسین طالبی، رئیس این دانشگاه به خاطر برگزاری یادواره شهید گمنام تقدیر و تشکر کرد.

در متن این پیام آمده است:

"برادر ارجمند جناب آقای دکتر محمد حسین طالبی

رئیس محترم دانشگاه علم و هنر

به مصداق من لم یشکر المخلوق، لم یشکر الخالق، بدینوسیله جا دارد از جنابعالی و همکاران محترم آن دانشگاه در برگزاری یادواره شهید گمنام دانشگاه علم و هنر یزد قدردانی نمایم.

بی شک همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند: «زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست»، و اقدام ارزشمند شما در برگزاری این رویداد وزین و معنوی، خاصه برای شهدای گمنام، عطر دل انگیز شهادت را در محیط دانشگاه می افشاند و دل های پاک دانشجویان را پر از برکت و معنویت می نماید و ان شاء الله اجری عظیم نزد پروردگار عالمیان نصیب شما خواهد نمود.

برای جنابعالی و همه همکاران معزز سلامتی و توفیق روزافزون الهی مسالت می نمایم.

حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی و رئیس هیات امناء دانشگاه علم و هنر یزد اردیبهشت 1403"

این یادواره در تاریخ یازدهم اردیبهشت 1403 در دانشگاه علم و هنر برگزار شد و با استقبال گرم مردم شریف یزد، دانشجویان و اساتید روبرو گردید.

در این مراسم، سخنرانانی به تبیین مقام شامخ شهدا و ایثارگری های آنان در راه دفاع از اسلام و انقلاب پرداختند و همچنین از رشادت ها و دلاوری های شهدای گمنام تجلیل و قدردانی شد.

برگزاری این یادواره ها فرصتی ارزشمند برای نسل جوان است تا با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا شده و از رشادت های رزمندگان اسلام در راه حفظ کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران درس بگیرند.