به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی جهاد دانشگاهی یزد، روز پنجشنبه 20 اردیبهشت ماه، دانشجویان کارشناسی ارشد رشته‌های گرافیک و صنایع دستی دانشگاه علم و هنر از موزه آب، آینه و روشنایی یزد بازدید کردند.

در این بازدید که با استقبال گرم دانشجویان همراه بود، بازدیدکنندگان با تاریخچه و معماری این بنای تاریخی، نحوه‌ی ساخت و کاربرد انواع مختلف آینه‌ها و ظروف شیشه‌ای، و همچنین نقش آب در تمدن ایران آشنا شدند.

موزه آب، آینه و روشنایی یزد از جمله جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی استان یزد به شمار می‌رود و دارای بخش‌های مختلفی از جمله تالار آیینه، تالار ظروف، تالار آب و اطاق جنّت است.

دانشجویان در این بازدید ضمن آشنایی با این بنای تاریخی و هنر و صنعت ایران، از فرصت مطالعه و تحقیق در زمینه‌های مرتبط با رشته تحصیلی خود نیز بهره‌مند شدند.