در مراسمی با حضور مسئولین دانشگاه، اساتید و فعالان صنف طلا و جواهر، خانم ریحانه احتیاط، اولین دانش آموخته مقطع کارشناسی پیوسته رشته طراحی و ساخت طلا و جواهر از رساله خود دفاع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،  در مراسمی با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه، اساتید و فعالان صنف طلا و جواهر، «ریحانه احتیاط»، اولین دانش آموخته مقطع کارشناسی پیوسته رشته طراحی و ساخت طلا و جواهر از رساله خود با عنوان "ویکتوریا: بازتاب دوره تاریخی در طراحی جواهرات" دفاع کرد.

در این مراسم که در محل سالن کنفرانس دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و هنر برگزار شد، خانم احتیاط به ارائه یافته‌های پژوهشی خود در خصوص تاثیر دوره تاریخی ویکتوریا بر طراحی جواهرات پرداخت. وی در این پژوهش به بررسی سبک‌ها،مواد مورد استفاده در جواهرات این دوره پرداخته و نمونه‌های شاخصی از این نوع جواهرات را معرفی و تحلیل کرده است.

حضور «محمدرضا نوری»، رییس اتحادیه طلا و جواهر، نقره یزد در این مراسم بر اهمیت این رشته تحصیلی و ارتباط آن با بازار کار تأکید کرد.

«محمد رضا قاآنی» مدیر گروه آموزشی این گروه آموزشی، ضمن ابراز خرسندی از فارغ التحصیلی اولین دانش آموخته این رشته، اظهار امیدواری کرد که این رشته بتواند در تربیت متخصصان ماهر و خلاق در این زمینه نقش موثری ایفا کند.