دانشگاه علم و هنر در راستای حمایت از ایده های نوآورانه و خلاقانه، جلسه پذیرش شرکت ها در مرکز نوآوری و کارآفرینی این دانشگاه را با حضور مسئولین دانشگاه، صاحبان ایده ها و استارتاپ ها و همچنین مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری استان یزد برگزار کرد،

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، این جلسه پذیرش شرکت‌ها در مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علم و هنر، به عنوان یکی از اقدامات اساسی این دانشگاه برای پشتیبانی از ایده‌های نوآورانه و خلاقانه و همچنین توسعه کسب و کارهای دانش بنیان، برگزار شد. این رویداد با هدف فراهم آوردن فرصت مناسب برای ارتباط بین صاحبان ایده و استارتاپ‌ها با مسئولین و کارشناسان مرکز نوآوری و کارآفرینی، به منظور ارائه ایده‌ها و طرح‌های خود و دریافت بازخوردهای مفید، برگزار گردید.

در این جلسه که در تاریخ یکشنبه 3 اردیبهشت 1403 برگزار شد، حضور مسئولین برجسته مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علم و هنر به همراه دکتر آسام و مهندس محمدتقی فرهنگ نیا، مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری استان یزد، این جلسه را به یک فرصت منحصر به فرد برای تبادل ایده‌ها و بررسی فرصت‌های همکاری تبدیل کرد.

در این نشست، صاحبان ایده و استارتاپ‌ها به صورت فعالانه ایده‌ها و طرح‌های خود را ارائه دادند و در بخش پرسش و پاسخ با کارشناسان و مسئولین حاضر در جلسه، از فرصت برای دریافت راهنمایی‌ها و پیشنهادهای سازنده بهره‌مند شدند.

مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علم و هنر با تلاش برای ارائه خدمات آموزشی، مشاوره‌ای و حمایتی به ایده‌های نوآورانه و خلاقانه، به عنوان یک محور مهم در توسعه صنایع دانش‌بنیان و ارتقای سطح فناوری و نوآوری در کشور، فعالیت می‌کند. این مرکز علاوه بر ارائه خدمات متنوع به صاحبان ایده و استارتاپ‌ها، برنامه‌های متنوعی را برای تقویت زیرساخت‌ها و ایجاد شرایط موثر برای رشد و شکوفایی کسب و کارهای دانش بنیان اجرا می‌نماید.

دانشگاه علم و هنر و پارک علم و فناوری استان یزد با همکاری و تعامل موثر، به دنبال توسعه و تقویت بخش علمی و فناوری این استان، به ویژه در زمینه کسب و کارهای دانش بنیان و ایجاد محیط‌های مستعد برای رشد و توسعه آن‌ها است. این تلاش مشترک امیدوارانه به رونق و شکوفایی اقتصاد دانش بنیان در این منطقه کمک خواهد کرد.