در این نشست، طرفین ضمن ارائه گزارش عملکرد، به بررسی زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی، نشست مشترکی بین سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر در روز یکشنبه 2 اردیبهشت 1403 در محل سالن جلسات سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار شد.

در این نشست، دکتر محمد حسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، ضمن خیر مقدم به حاضران، به تشریح دستاوردها و برنامه‌های آینده این دانشگاه پرداخت.

دکتر محمد رضا دهقانی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد نیز در این نشست، گزارشی از عملکرد این سازمان ارائه کرد. وی با اشاره به رسالت جهاددانشگاهی در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی و آموزشی، بر لزوم همکاری با دانشگاه‌ها برای تحقق این رسالت تأکید کرد.

در ادامه این نشست، طرفین در خصوص زمینه‌های همکاری مشترک بحث و تبادل نظر کردند. مقرر شد تا کمیته‌ای مشترک برای پیگیری مصوبات این نشست تشکیل شود.

در این نشست، دکتر محمد حسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، دکتر محمد رضا دهقانی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، معاونان و مدیران کل دو مجموعه حضور داشتند.

حاضرین در این نشست بر ضرورت هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های مشترک برای حل مشکلات و دغدغه‌های پیشرو تأکید کردند.