دانشگاه علم و هنر و پارک علم و فناوری یزد در نشستی مشترک، راه‌های نوینی برای گسترش همکاری‌های دوجانبه و ایجاد بستری مناسب برای شکوفایی ایده‌ها و استعدادهای علمی و فناورانه مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در نشست مشترکی که روز سه شنبه 28 فروردین 1403 بین مسئولین دانشگاه علم و هنر و رئیس پارک علم و فناوری یزد برگزار شد، راه‌های نوینی برای گسترش همکاری‌های دوجانبه و ایجاد بستری مناسب برای شکوفایی ایده‌ها و استعدادهای علمی و فناورانه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست که با حضور دکتر "محمد حسین طالبی" و دکتر "سید حبیب الله میرغفوری" و جمعی از معاونین و مدیران دو مجموعه برگزار شد، طرفین بر اهمیت پیوند دانشگاه و صنعت و نقش بی‌بدیل آن در توسعه دانش‌بنیان و نوآوری در کشور تأکید کردند.

دکتر طالبی در این نشست ضمن ابراز خرسندی از این همکاری مشترک، اظهار داشت: "دانشگاه علم و هنر همواره بر تعامل با مراکز علمی و تحقیقاتی و بویژه پارک‌های علم و فناوری تأکید داشته و این نشست فرصتی مغتنم برای بسط و توسعه این همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف علمی، پژوهشی و فناوری خواهد بود."

وی با اشاره به ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه علم و هنر، آمادگی این دانشگاه را برای پذیرش و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه اعلام کرد.

دکتر میرغفوری نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای پارک، بر آمادگی این مجموعه برای ارائه خدمات حمایتی و تسهیلاتی به دانشجویان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علم و هنر در زمینه‌های مختلف از جمله حضور در پارک، آشنایی با شرکت‌های مستقر، ثبت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و همچنین بهره‌مندی از تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی و تحقیقاتی پارک تأکید کرد.

در ادامه این نشست، طرفین در خصوص زمینه‌های همکاری از جمله:

• امکان حضور دانشجویان در پارک علم و فناوری و آشنایی با فعالیت شرکت‌های مستقر
  • ایجاد زمینه‌های لازم برای کارآموزی و اشتغال دانشجویان در شرکت‌های دانش‌بنیان
  • برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی برای دانشجویان و اعضای هیات علمی
  • حمایت از انجام طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی مشترک
  • تبادل اطلاعات و تجربیات علمی و فناورانه

به بحث و تبادل نظر پرداختند و مقرر گردید در قالب تفاهم‌نامه‌ای مشترک، زمینه‌های اجرایی شدن این همکاری‌ها به طور دقیق مشخص و عملیاتی گردد.

این نشست در فضایی صمیمی و با روحیه همکاری و همدلی برگزار شد و امید می‌رود این تعاملات سازنده، منجر به نتایج ارزشمندی در راستای ارتقای سطح علمی و فناوری استان یزد و همچنین توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود.