در راستای برنامه‌های حمایتی از شرکت‌های فناور و توسعه‌ی نوآوری در دانشگاه‌ها، دکتر علی اکبر قیومی، معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری یزد، از مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علم و هنر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای برنامه‌های نوروزی و با هدف بررسی وضعیت شرکت‌های فناور و برنامه‌های توسعه‌ای مرکز کارآفرینی و نوآوری، دکتر علی اکبر قیومی، معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری یزد به همراه خانم فرناز آسا، سرپرست پردیس مراکز رشد اقماری، از این مرکز بازدید کردند.

در این دیدار که با حضور «دکتر حامد فلاح تفتی»، معاون پژوهش و فناوری، «آفرین اخوان»، معاون سابق پژوهش و فناوری، «مجید اسلامی»، مدیر مرکز کارآفرینی و نوآوری، و «زهرا السادات فلاح»، کارشناس این مرکز و جمعی از شرکت‌های فناور مستقر در مرکز انجام شد، ابتدا از فضاهای کارآفرینی و شرکت‌های فناور مستقر در مرکز بازدید به عمل آمد و با آنها در خصوص چالش‌ها و نیازهایشان گفتگو شد.

در ادامه این بازدید، گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علم و هنر در سال گذشته ارائه گردید. برگزاری دوره‌های عمومی و تخصصی مرتبط با کسب و کار، حضور در نمایشگاه‌ها و رویدادهای استانی و ملی، و برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با مدیران دستگاه‌های اجرایی استان از جمله فعالیت‌های انجام شده در این مرکز در سال 1402 بود.

همچنین برنامه‌های توسعه‌ای مرکز برای سال 1403 نیز تشریح شد که شامل توسعه زیرساخت و فضای استقرار شرکت‌ها، افزایش جذب دانشجویان و هسته‌های فناور در مرکز، برگزاری رویدادهای آموزشی و مهارتی، و ایجاد فضای کار اشتراکی برای تیم‌های مستقر بود.

در ادامه این نشست، پس از بررسی وضعیت شرکت‌های فناور، روش‌های بهبود حمایت از آنها نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. دکتر قیومی در این خصوص با ارائه نکاتی در زمینه نحوه افزایش مشارکت دانشجویان، فعالان صنعتی و کارآفرینان در مراکز نوآوری و کارآفرینی، و همچنین بیان تجربیات موفق مراکز و شرکت‌های دیگر، ابراز امیدواری کرد که در سال پیش رو شاهد رشد کمی و کیفی این مرکز باشیم.