اساتید و دانشگاهیان در راهپیمایی روز قدس شرکت می کنند تا خشم و انزجار خود را از دشمنان ظالم و بی عدالت نشان دهند.

در متن این دعوت آمده است:

فلسطین قلب تپنده اسلام و قبله اول مسلمانان است که شیاطین صهیونیست با اشغال گری و بی خانمان کردن ساکنان اصلی آن در صدد فتنه انگیزی در امت اسلامی اند. این روزها همه عزادار جنایات وحشیانه صهیونیزم کودک کش و نسل کشی هستند که از انجام هیچ جنایتی ابا ندارد. غزه بعنوان نماد مقاومت فلسطین و بعنوان نماد مظلومیت اسلام و مسلمانان بر مصیبت های وارده صبر می کند و فریاد هیات من الذله سر می دهد.

روز قدس روز شکوه و عظمت امت اسلامی  و استکبار ستیزی مسلمانان جهان و وحدت انسانهای آزادی خواه است. اینک که مجال دیگری برای فریاد علیه ظلم و ستم  در روز قدس،  این میراث گرانقدر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، فراهم آمده است اساتید و و دانشگاهیان همیشه با نگاه تیزبین وعمیق خود بار دیگر در این مناسبت  شکوهمند شرکت کرده وظیفه دینی و شعور انقلابی خود را درهمراهی با فریاد ملت ایران و امت اسلام به نمایش می گذارند .

شرکت در راهپیمایی روز قدس اعلام برائت از دولت های متجاوزی است که سالهاست حق فلسطینیان را نادیه گرفته و مذبوحانه در صدد محوآرمان فلسطین و آزادی قدس شریف هستند.

بدینوسیله از آحاد امت اسلامی و مردم عزیز ایران، به ویژه همه اساتید و دانشگاهیان دعوت می شود با قدرت اراده و عزم راسخ خود خشم و انزجارشان از دشمنان ظالم و بی عدالت را نشان داده و پس از یک ماه عبادت و روزه داری خالصانه در ماه مبارک رمضان، با شرکت در راهپیمایی روز قدس، بار دیگر با آرمان های امام راحل، انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بیعت نمایند.