مسئولان دانشگاه علم و هنر و شورای شهر یزد در دیدار نوروزی، راه‌های توسعه همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف از جمله زیرساخت‌های ورزشی، مراکز مشاوره ازدواج، اشتغال و مباحث شهری را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در روز پنجشنبه 9 فروردین 1403، مسئولین این دانشگاه با اعضای شورای شهر یزد دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست، که به منظور همفکری و تعامل بیشتر بین دانشگاه و شورای شهر برگزار شد، موضوعات مختلفی از جمله زیرساخت‌های ورزشی دانشگاه، برگزاری لیگهای ورزشی بین دانشگاهی در مجموعه علم و هنر، استفاده از اماکن ورزشی شهری برای دانشجویان، استفاده دانشجویان از مراکز مشاوره پیش از ازدواج بصورت رایگان، سفر مشهد زوجین جوان، هدیه ملی ازدواج و کمک به حوزه اشتغال مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر محمد حسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، در این نشست با اشاره به ضرورت تعامل بیشتر بین دانشگاه و جامعه، گفت: "دانشگاه علم و هنر آمادگی دارد تا در زمینه‌های مختلف با شورای شهر یزد همکاری کند."

وی افزود: "استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه برای حل مسائل و مشکلات شهر یزد، می‌تواند گامی مهم در راستای توسعه و پیشرفت این شهر باشد."

همچنین در این نشست، اعضای شورای شهر یزد به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص مسائل مختلف دانشگاه و شهر پرداختند.