در دیداری که به مناسبت عید نوروز صورت گرفت، رئیس دانشگاه علم و هنر به همراه جمعی از مسئولین این دانشگاه با آیت الله ناصری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در روز پنجشنبه 9 فروردین 1403، دکتر محمد حسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر به همراه جمعی از مسئولین این دانشگاه با آیت الله ناصری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، دکتر طالبی ضمن تبریک عید نوروز و قبولی طاعات و عبادات، به ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه علم و هنر پرداخت. وی به برگزاری دوره های خاص و انجام فعالیت های پژوهشی در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: "دو مرکز رشد و فناور در دانشگاه علم و هنر فعال هستند که امیدواریم با حمایت شما، منجر به تولید و صنعتی شدن ایده ها و یافته های علمی در استان یزد شوند."

رئیس دانشگاه علم و هنر در ادامه با اشاره به دغدغه های فرهنگی در دانشگاه ها، گفت: "با توجه به تاکیدات شما، هم و غم ما در دانشگاه علم و هنر، مسائل و دغدغه های فرهنگی است و خوشبختانه این دانشگاه کمترین دغدغه فرهنگی را در استان دارد."

وی همچنین به مشکل اسکان دانشجویان غیربومی در یزد اشاره کرد و گفت: "در حال حاضر با سه خوابگاه فعال در دانشگاه، سعی کرده ایم تا کمترین مشکل فرهنگی را در زمینه اسکان دانشجویان غیربومی داشته باشیم."

دکتر طالبی در پایان به برنامه های فرهنگی دانشگاه علم و هنر برای حضور حداکثری دانشجویان در انتخابات اخیر اشاره کرد و گفت: "با برگزاری مراسمات، جشن ها، اعیاد و شبهای قدر، سعی داریم تا از نظر فرهنگی، دانشگاه را تقویت نماییم.."

آیت الله ناصری در این دیدار با اشاره به سرمایه گذاری دانشگاه علم و هنر در سه اصل اساسی خداشناسی، تفکر و تعقل، گفت: "ما بایستی دانشجویانمان را با خداشناسی آشنا کنیم و با خداشناسی هویت خود را بشناسند."

وی در ادامه به اهمیت تفکر و تعقل در دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: "دشمنان فکر کردن را از ما گرفته اند و در هیچ کاری نگذاشته اند ما فکر کنیم. گرفتاری ما در دانشگاه ها این است که قدرت تفکر در آنها زنده نیست و باید به احساس ذاتی رجوع کرد تا رشد کند. بایستی دانشگاه ها با اجرا کردن کتاب ها، تحول آفرین و اندیشه ورز باشند."

نماینده ولی فقیه در استان یزد در پایان با تقدیر از فعالیت های دانشگاه علم و هنر، ابراز امیدواری کرد که این دانشگاه در مسیر تعالی و پیشرفت روزافزون گام بردارد.