در دیدار عیدانه مسئولین دانشگاه علم و هنر با استاندار یزد، گزارشی از اقدامات و فعالیت های دانشگاه ارائه شد و بر نقش دانشگاه علم و هنر در تحقق شعار سال و همچنین توسعه علمی و فرهنگی استان تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در روز چهارشنبه 8 فروردین 1403، مسئولین این دانشگاه با دکتر مهران فاطمی، استاندار یزد دیدار و گفتگو کردند. در این نشست که به مناسبت سال نو و تبریک عید نوروز برگزار شد، گزارشی از اقدامات و فعالیت های مورد پیگیری در دانشگاه ارائه شد. همچنین در خصوص نقش دانشگاه ها در تحقق شعار سال، هم اندیشی شد.

دکتر محمد حسین طالبی، سرپرست دانشگاه علم و هنر در ابتدای این نشست ضمن تبریک سال نو و قبولی طاعات و عبادات، گزارشی از عملکرد دانشگاه در سال 1402 ارائه نمودند. ایشان به بیان برخی از مشکلات دانشگاه پرداخت و خواستار فراهم کردن شرایط برای حضور دانشگاه علم و هنر در تصمیم گیری های استان شدند.

در ادامه سخنان سرپرست دانشگاه، دیگر مسئولین دانشگاه علم و هنر به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند. آنها بر لزوم سرمایه‌گذاری فرهنگی در دانشگاه و تبدیل آن به یک افتخار برای شهر و استان یزد اشاره و خواستار توجه به موضوع اجتماع‌پذیری دانشگاه در استان، مباحث فرهنگی و خوابگاه‌ها شدند و همچنین بر لزوم توجه به دید پژوهشی استانی به ظرفیت‌های این دانشگاه تأکید شد.

در این نشست، به 20 هزار فارغ‌التحصیل این دانشگاه تأکید شد که این دانشگاه در تربیت نیروی انسانی متخصص برای استان یزد نقش مهمی ایفا می‌کند وهمچنین انسجام خوب این دانشگاه و رشته‌های آن و توانایی و پتانسیل خوب آن در زمینه‌های مختلف استانی مورد اشاره قرار گرفت.

دکتر مهران فاطمی، استاندار یزد نیز در این نشست ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و ارتقا علمی برای دانشگاه علم و هنر، گفت: این دانشگاه اعضای هیات علمی و کادر خوبی دارد و توانسته در زمان کوتاه توسعه خوبی داشته باشد.

وی همچنین با اشاره به لزوم توجه به مسائل فرهنگی در دانشگاه ها، گفت: برای تبدیل شدن دانشگاه علم و هنر به یک دانشگاه ممتاز از نظر علمی، باید به مسائل فرهنگی نیز توجه کنید.

استاندار یزد از مسئولین دانشگاه علم و هنر خواست تا زمینه را برای فعالیت های فرهنگی در بسیج، کانون های فرهنگی و انجمن های علمی فراهم کنند.

در پایان این نشست، دکتر مهران فاطمی، استاندار یزد از آمادگی خود برای حمایت از دانشگاه علم و هنر در زمینه های مختلف خبر داد.