جشن «بهار قرآن با آغاز بهار طبیعت» در دانشگاه علم و هنر با حضور خانواده اعضای جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر و برنامه‌های متنوعی از جمله نمایش طنز، مسابقه، افطاری، نماز جماعت و تجلیل از فرزندان ممتاز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، عصر روز شنبه 26 اسفند 1402، جشن با شکوهی با عنوان «بهار قرآن با آغاز بهار طبیعت» در دانشگاه علم و هنر برگزار شد. این جشن که با حضور خانواده اعضای سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر همراه بود، شامل برنامه‌های متنوعی از جمله نمایش طنز، مسابقه، افطاری، نماز جماعت و اهدای لوح تقدیر و گل به فرزندان محصل ممتاز بود.

در ابتدای این مراسم، پس از تلاوت قرآن کریم و سرود ملی، دکتر طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و فرارسیدن سال نو، به اهمیت انس با قرآن کریم و بهره‌مندی از معنویات این ماه پرفضیلت اشاره کرد.

وی با بیان اینکه ماه رمضان فرصتی برای خودسازی و تزکیه نفس است، اظهار داشت: امیدواریم در این ماه مبارک بتوانیم با بهره‌مندی از تعالیم قرآن کریم، مسیر سعادت و رستگاری را پیش رو گیریم.

در ادامه، برنامه‌های شاد و متنوعی از جمله نمایش طنز، مسابقه و موسیقی اجرا شد و سپس نماز جماعت مغرب و عشاء اقامه شد.

همچنین در این مراسم، از فرزندان محصل ممتاز اعضای سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر با اهدای لوح تقدیر و گل تجلیل شد.

برپایی آتلیه عکاسی خانوادگی از دیگر بخش‌های این جشن بود که مورد استقبال خانواده‌ها قرار گرفت.

در پایان، افطاری با حضور شرکت‌کنندگان در این جشن برگزار شد.