در این نشست به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل و چالش های پیش روی رشته های روانشناسی و مشاوره پرداخته شد و مقرر شد کارگروهی برای ارائه راهکارهای حل این مسائل تشکیل شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی روانشناسی و مشاوره با اساتید این دو گروه در روز شنبه 26 اسفند 1402 در سالن کنفرانس دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر برگزار شد.

در این نشست که با حضور دکتر آزاده ابویی، مدیر گروه آموزشی مشاوره، دکتر فرنگیس دمهری، مدیر گروه آموزشی روانشناسی، دکتر رحیمی رئیس دانشکده علوم انسانی، دکتر طباطبایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و جمعی از اساتید این دو گروه برگزار شد، به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل و چالش های پیش روی رشته های روانشناسی و مشاوره پرداخته شد.

دکتر ابویی در این نشست با اشاره به اهمیت رشته های روانشناسی و مشاوره در دنیای امروز، بر ضرورت ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در این رشته ها تأکید کرد.

دکتر دمهری نیز در ادامه این نشست به بیان برخی از چالش های پیش روی رشته های روانشناسی و مشاوره از جمله کمبود نیروی انسانی متخصص، عدم تناسب رشته های تحصیلی با نیازهای جامعه و عدم وجود برنامه های مدون برای اشتغال فارغ التحصیلان این رشته ها پرداخت.

در ادامه این نشست، اساتید حاضر به بیان نظرات و دیدگاه های خود در خصوص مسائل و چالش های پیش روی رشته های روانشناسی و مشاوره پرداختند.

در پایان این نشست، مقرر شد که کارگروهی متشکل از اساتید دو گروه آموزشی روانشناسی و مشاوره برای بررسی و ارائه راهکارهای حل مسائل و چالش های پیش روی این رشته ها تشکیل شود.