یادواره شهید گمنام و برنامه‌های آینده بسیج دانشگاه علم و هنر در جلسه ای با حضور مسئولین دانشگاه بررسی و مقرر شد تا کمیته‌های مختلف برای برنامه‌ریزی یادواره شهید گمنام دانشگاه تشکیل شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، جلسه‌ای در روز شنبه،26 اسفند 1402 به منظور برنامه‌ریزی برای یادواره شهید گمنام دانشگاه و همچنین برنامه‌های آینده بسیج دانشگاه با حضور مسئولین دانشجویی فرهنگی و مسئولین بسیج برادران و خواهران در محل دفتر دانشجویی فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه، حاضرین در خصوص برنامه‌های مناسب برای یادواره شهید گمنام دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند و مقرر شد تا با تشکیل کمیته‌های مختلف، برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص صورت پذیرد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در این جلسه با اشاره به مقام شامخ شهدا، بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق و منسجم برای برگزاری یادواره شهید گمنام و برنامه‌های آینده بسیج دانشگاه تأکید کرد.

دکتر کاظمی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های بسیج در دانشگاه، گفت: بسیج می‌تواند نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در بین دانشجویان داشته باشد.

مسئولین بسیج برادران و خواهران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از برنامه‌های گذشته و برنامه‌های آینده خود پرداختند.

همچنین در این جلسه، برنامه‌های آینده بسیج دانشگاه نیز مورد بررسی قرار گرفت و بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در بین دانشجویان تأکید شد.

حاضرین در این جلسه بر لزوم همدلی و همکاری همه اعضا برای هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن یادواره شهید گمنام و همچنین برنامه‌های آینده بسیج دانشگاه تأکید کردند و مقرر شد تا کمیته‌های مختلف برای برنامه‌ریزی یادواره شهید گمنام دانشگاه تشکیل و برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص صورت پذیرد.