در جلسه‌ی هم اندیشی مشاورین و درمانگران کلینیک مهراوه دانشگاه علم و هنر که با حضور مسئولین دانشگاه برگزار شد، مسائل مربوط به کلینیک مهراوه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، جلسه‌ی هم اندیشی مشاورین و درمانگران کلینیک مهراوه در روز پنجشنبه ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۲ با حضور «دکتر آزاده ابویی»، مسئول کلینیک مهراوه، مدیر گروه و عضو هیات علمی گروه آموزشی مشاوره دانشگاه، «دکتر حسین رحیمی»، رئیس دانشکده علوم انسانی و «دکتر سید محمد کاظمی»، معاون دانشجویی فرهنگی و جمعی از درمانگران برگزار شد.

در این جلسه، تبادل نظر و گفتگوی سازنده‌ای بین درمانگران و مسئولین کلینیک مهراوه صورت گرفت. مسائل و چالش‌های پیش روی کلینیک از سوی درمانگران مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین، مسئولین کلینیک با دقت و توجه کامل به انتقادات و پیشنهادات درمانگران گوش فرا دادند.

دکتر ابویی ضمن تشکر از حضور و مشارکت فعال درمانگران در این جلسه، بر اهمیت هم اندیشی و تبادل نظر در راستای ارتقای کیفیت خدمات کلینیک مهراوه تأکید کرد.

همچنین، دکتر رحیمی و دکتر کاظمی نیز ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های کلینیک مهراوه، بر حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه از این مجموعه تأکید کردند.

در پایان این جلسه، مقرر شد که جلسات هم اندیشی مشاورین و درمانگران کلینیک مهراوه به صورت دوره‌ای برگزار شود.