دانشجویان دانشگاه علم و هنر در مسابقات لیگ برتر کشور بزرگسالان جودو بانوان که به میزبانی تهران برگزار شد، مقام سوم تیمی را به دست آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در مسابقات لیگ برتر کشور بزرگسالان جودو بانوان که به میزبانی تهران در تاریخ ۱۹ اسفند برگزار شد، دانشجویان دانشگاه علم و هنر، شقایق خیراندیش و شبنم خیراندیش، مقام سوم تیمی را کسب کردند.

شقایق خیراندیش در وزن ۵۷- کیلوگرم و شبنم خیراندیش در وزن ۶۳- کیلوگرم به رقابت با حریفان خود پرداختند و با ارائه عملکردی درخشان، به مقام سوم تیمی در این مسابقات دست یافتند.

گفتنی است، این دو دانشجوی پرتلاش، سابقه درخشانی در رشته جودو دارند و بارها در مسابقات مختلف در سطوح استانی، کشوری و بین‌المللی به مقام‌های برتر دست یافته‌اند. همچنین، هر دو عضو ثابت تیم ملی جودو جمهوری اسلامی ایران نیز می‌باشند.

علاوه بر افتخارآفرینی در رشته جودو، این دو دانشجو در رشته پاورلیفتینگ و تک لیفت نیز صاحب عناوین و مقام‌های متعددی در سطح کشوری و استانی هستند.

دانشگاه علم و هنر کسب این افتخار ارزشمند را به دانشجویان گرامی، شقایق خیراندیش و شبنم خیراندیش تبریک می‌گوید و برای ایشان در ادامه مسیر ورزشی آرزوی موفقیت دارد.

کسب این افتخارات توسط دانشجویان دانشگاه علم و هنر نشان از تعهد و تلاش ایشان در عرصه‌های علمی و ورزشی دارد و مایه افتخار و سربلندی دانشگاه و جامعه دانشگاهی است.