تیم گروه مهندسی ایمنی صنعتی دانشگاه علم و هنر، در پیش رویداد استارتاپ ویکند ایمنی، بهداشت، محیط زیست و انرژی (HSEE) که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار شد، با ارائه طرحی نوآورانه در زمینه "ایمنی و بهداشت در صنعت معدن" به مقام اول دست یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، تیم گروه مهندسی ایمنی صنعتی دانشگاه علم و هنر در پیش رویداد استارتاپ ویکند ایمنی، بهداشت، محیط زیست و انرژی (HSEE) که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار شد، مقام اول را کسب کرد.

این پیش رویداد که در تاریخ 17 اسفند 1402 با هدف ترویج فرهنگ نوآوری و کارآفرینی در حوزه HSE برگزار شد، شاهد حضور تیم های مختلفی از دانشگاه های استان بود.

تیم دانشگاه علم و هنر متشکل از خانمها معصومه حسانی و ملیحه محمدی و آقایان اسماعیل صفایی و امیرحسین مهری با ارائه طرحی نوآورانه در زمینه "ایمنی و بهداشت در صنعت معدن" نظر داوران را جلب و به مقام اول این رویداد دست یافتند.

دکتر طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک این موفقیت به اعضای تیم، کسب این مقام را نشان دهنده پویایی و خلاقیت دانشجویان این دانشگاه دانست.

وی همچنین از تلاش های اساتید و مربیان تیم که در مسیر آماده سازی و ارائه طرح به تیم یاری رساندند، قدردانی کرد.