کاروان راهیان نور دانشجویان دانشگاه علم و هنر به مناطق عملیاتی جنوب کشور در سفری 4 روزه از یادمان‌های شهدای فتح المبین، بیت المقدس، هویزه، طلاییه، شلمچه و دیگر یادمان‌ها بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر، کاروان راهیان نور دانشجویان این دانشگاه به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شد.

کاروان راهیان نور دانشجویان دانشگاه علم و هنر در سفری 4 روزه به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شد. دانشجویان در این سفر از یادمان‌های شهدای فتح المبین، بیت المقدس، هویزه، طلاییه، شلمچه و دیگر یادمان‌ها بازدید کردند و با رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدای والامقام آشنا شدند.

همچنین در این سفر، برنامه‌های مختلف فرهنگی و مذهبی از جمله روایتگری، مداحی و زیارت شهدا برای دانشجویان تدارک دیده شد.

هدف از برگزاری این اردو، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدای والامقام انقلاب اسلامی عنوان شده است.

یکی از دانشجویان حاضر در این اردو گفت: "حضور در این مناطق عملیاتی و دیدن آثار به جا مانده از جنگ، حس و حال وصف‌ناپذیری دارد و باعث می‌شود تا بیشتر قدر شهدا و ایثارگری‌های آن‌ها را بدانیم."

دانشجوی دیگری نیز گفت: "این اردو فرصتی برای آشنایی بیشتر با تاریخ دفاع مقدس و درس گرفتن از رشادت‌ها و فداکاری‌های شهدا است."

اعزام کاروان‌های راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور، یکی از برنامه‌های فرهنگی و معنوی است که هر ساله توسط بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مختلف کشور برگزار می‌شود.