جلسه دبیران انجمن های علمی دانشگاه علم و هنر با حضور معاون دانشجویی فرهنگی برگزار شد. در این جلسه، بر نقش مهم انجمن های علمی در ایجاد شور و نشاط دانشجویی، برعهده گرفتن کارهای علمی دانشگاه و تحرک بخشی به مسائل علمی تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، جلسه دبیران انجمن های علمی دانشگاه علم و هنر با حضور «دکتر سید محمد کاظمی» معاون دانشجویی فرهنگی، «محمد رضا قاآنی» رئیس اداره دانشجویی و جمعی از دبیران انجمن های علمی در روز دوشنبه 21 اسفند ماه در سالن جلسات دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد.

در این جلسه، دکتر کاظمی ضمن تبریک پیشاپیش سال نو و آرزوی موفقیت برای دانشجویان، به بیان وظایف، اختیارات و رسالت انجمن های علمی پرداختند. ایشان با اشاره به نقش مهم انجمن های علمی در ایجاد شور و نشاط دانشجویی، برعهده گرفتن کارهای علمی دانشگاه و تحرک بخشی به مسائل علمی، بر لزوم فعالیت هرچه بیشتر این تشکل های دانشجویی تأکید کردند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و هنر، همچنین به برگزاری انتخابات انجمن های علمی در ترم جاری اشاره و از دبیران انجمن ها خواستند تا با برنامه ریزی دقیق و منسجم، زمینه برگزاری هرچه باشکوه تر این انتخابات را فراهم کنند.

در ادامه این جلسه، دبیران انجمن های علمی به بیان مشکلات و چالش های پیش روی خود در انجمن ها پرداختند و پیشنهادات و راهکارهای خود را برای رفع این مشکلات ارائه کردند.

همچنین مقرر شد در راستای ارتقای سطح علمی و فرهنگی دانشجویان، برنامه های مختلفی از جمله ورکشاپ، سخنرانی، بازدیدهای علمی و اردوهای علمی توسط انجمن های علمی برگزار شود.