سرپرست دانشگاه علم و هنر در پیامی خطاب به امیر حسین انواری، قاری برتر مسابقات قرآنی مدهامتان، این موفقیت ارزشمند را به او و جامعه قرآنی کشور تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «دکتر محمد حسین طالبی» سرپرست دانشگاه علم و هنر در پیامی افتخارآفرینی «امیر حسین انواری» دانشجوی دانشگاه علم و هنر را تبریک گفت، در متن این پیام آمده است:

برادر گرامی جناب آقای امیر حسین انواری

با سلام و تحیات

خبر مسرت بخش کسب رتبه اول مسابقات قرآنی مدهامتان در رشته قرائت، موجی از شادی و غرور را در بین دانشگاهیان و جامعه قرآنی استان یزد ایجاد کرد. اینجانب ضمن تبریک این افتخار بزرگ به شما، خانواده محترمتان و جامعه قرآنی کشور، به نوبه خود از تلاش ها و پشتکار شما در مسیر انس با قرآن کریم و ترویج فرهنگ نورانی آن تقدیر و تشکر می نمایم.

کسب این مقام ارزشمند در سطح ملی، نشان از تعهد و ایمان عمیق شما به آموزه های قرآن کریم و همچنین تلاش و ممارست شما در مسیر فراگیری این کتاب آسمانی دارد. بدون شک این موفقیت، الگویی برای سایر دانشجویان و جوانان کشور خواهد بود تا در مسیر نورانی قرآن کریم گام بردارند.

دانشگاه علم و هنر به عنوان یکی از مراکز علمی و فرهنگی پیشرو در کشور، همواره در زمینه ترویج فرهنگ قرآنی و حمایت از نخبگان قرآنی اهتمام ویژه ای داشته است. ما مفتخریم که دانشجویی مانند شما را در جمع فارغ التحصیلان خود داریم و امیدواریم که در ادامه مسیر زندگی نیز شاهد افتخارآفرینی های شما باشیم.

از خداوند متعال برای شما سلامتی، توفیقات روزافزون و عاقبت بخیری را آرزومندم.

با احترام

دکتر محمد حسین طالبی