امیر حسین انواری، دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه علم و هنر، در شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان رتبه اول کشور را در رشته قرائت کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «امیر حسین انواری»، دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه علم و هنر، در شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان که به میزبانی استان کردستان برگزار شد، در رشته قرائت رتبه اول کشور را کسب کرد.

این مسابقات در پنج رشته قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، قرائت تقلیدی، اذان و حفظ کل با حضور 280 نفر از برگزیدگان استانی به مدت دو روز در سنندج برگزار شد و 9 نفر از استان یزد به این دوره از مسابقات اعزام شدند.

امیر حسین انواری که سابقه عضویت در کانون های فرهنگی هنری مساجد استان یزد را نیز دارد، پیش از این در مسابقات قرآنی مدهامتان استان یزد رتبه برتر را کسب کرده بود.

محسن رستگاری، مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد یزد، با اشاره به حضور 18 هزار نفر در این دوره از مسابقات قرآنی، گفت: 240 نفر از برگزیدگان مرحله استانی به مرحله کشوری راه یافتند و در نهایت 25 داور برجسته کشور به قضاوت این دوره از مسابقات پرداختند.

کسب مقام اول مسابقات قرآنی مدهامتان توسط امیر حسین انواری، افتخاری بزرگ برای دانشگاه علم و هنر و جامعه قرآنی کشور است. این دانشگاه به عنوان یکی از مراکز علمی و فرهنگی پیشرو در کشور، همواره در زمینه ترویج فرهنگ قرآنی و حمایت از نخبگان قرآنی اهتمام ویژه ای داشته است.

دانشگاه علم و هنر به نوبه خود این موفقیت ارزشمند را به امیر حسین انواری، خانواده ایشان، جامعه قرآنی استان یزد و تمامی دست اندرکاران این مسابقات تبریک می گوید و برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون در مسیر انس با قرآن کریم را دارد.