جلسه کمیسیون دائمی دانشگاه علم و هنر در روز 20 اسفند 1402 به منظور بررسی ساختار تشکیلاتی و ارزیابی گزارش عملکرد سالانه دانشگاه برگزار شد. هدف از این بررسی، تهیه گزارش توجیهی برای ارائه به هیات امنا بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، عصر روز یکشنبه 20 اسفند 1402، جلسه کمیسیون دائمی دانشگاه به منظور بررسی ساختار تشکیلاتی دانشگاه و ارزیابی گزارش عملکرد سالانه دانشگاه در سالن جلسات دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

در این جلسه که به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، اعضای کمیسیون دائمی دانشگاه به بررسی ساختار تشکیلاتی دانشگاه و چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی آن پرداختند. همچنین گزارش عملکرد سالانه دانشگاه ارائه و مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

در ادامه جلسه، اعضای کمیسیون دائمی دانشگاه به بحث و تبادل نظر پیرامون گزارش‌های ارائه شده پرداختند. در این بحث، به مواردی مانند چالش‌های پیش روی دانشگاه در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی، راهکارهای ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی، و برنامه‌های دانشگاه برای سال 1403 اشاره شد.

هدف از این بررسی، تهیه گزارش توجیهی از عملکرد دانشگاه برای استحضار اعضای هیات امناء بود. این گزارش در جلسه‌ای که به زودی برگزار خواهد شد، به هیات امنا ارائه خواهد شد.