در نشست صمیمی دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان یزد با سرپرست دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک انتصاب ایشان، از نمایشگاه جواهرانه با موضوع حجاب و عفاف بازدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در حاشیه نشست صمیمی دکتر طالبی، سرپرست دانشگاه علم و هنر با «ابوالفضل خوشنویس»، دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان یزد به منظور تبریک انتصاب ایشان به سرپرستی دانشگاه، از نمایشگاه جواهرانه با موضوع حجاب و عفاف در این دانشگاه بازدید به عمل آمد.

در این نمایشگاه که به مناسبت هفته عفاف و حجاب با عرضه جواهرات و زیورآلات با طرح‌های اسلامی، پوشاک ایرانی اسلامی (چادر، مانتو، شلوار، عبا، مقنعه، روسری و ...) و همچنین محصولات فرهنگی مرتبط با حجاب و عفاف برپا شده است،

علاوه بر این، در این نمایشگاه غرفه‌هایی نیز به ارائه مشاوره در زمینه حجاب و عفاف و همچنین عرضه محصولات فرهنگی و آموزشی در این زمینه اختصاص یافته است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند از 15 تا 20 اسفند ماه از ساعت 9 صبح تا 17 عصر به دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر مراجعه کنند.