در حکمی از سوی دکتر محمد رضا دهقانی رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، دکتر سید محمد کاظمی به عنوان مشاور فرهنگی این سازمان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در مراسمی با حضور دکتر دهقانی فیروزآبادی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، و جمعی از مسئولان این سازمان، دکتر سید محمد کاظمی به عنوان مشاور فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد منصوب شد.

در این حکم انتصاب، بر تعهد، تخصص و تجارب ارزنده دکتر کاظمی در حوزه فرهنگی تاکید شده و از وی خواسته شده است با برنامه‌ریزی و اتخاذ تدابیر مناسب، در جهت تحقق اهداف فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد گام بردارد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، تعهد، تخصص و تجربه دکتر کاظمی را از جمله عوامل مؤثر در انتخاب ایشان به عنوان مشاور فرهنگی عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که شاهد تحولات و اقدامات مؤثر در حوزه فرهنگی در دوره جدید باشیم.

دکتر سید محمد کاظمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و هنر و معاون فعلی دانشجویی فرهنگی این دانشگاه است. وی دارای سوابق علمی و مدیریتی متعددی در حوزه فرهنگی می باشد.

انتظار می‌رود با حضور دکتر کاظمی در کسوت مشاور فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، شاهد تحولات و برنامه‌های نوینی در حوزه فرهنگی این سازمان باشیم.