سرپرست دانشگاه علم و هنر در نشستی با مسئولین دانشگاه، بر ارتقای کیفیت آموزشی با رفع مشکلات گروه‌های آموزشی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، نشست هم‌اندیشی سرپرست دانشگاه با مسئولین دانشگاه به منظور بررسی و رفع مشکلات گروه‌های آموزشی و ارتقای کیفیت آموزشی در روز شنبه، 19 اسفند 1402 برگزار شد.

در این نشست، دکتر محمد حسین طالبی، سرپرست دانشگاه علم و هنر، ضمن تأکید بر اهمیت ارتقای کیفیت آموزشی، به بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود در این زمینه پرداخت. وی گفت: "گروه‌های آموزشی به عنوان قلب تپنده دانشگاه هستند و ارتقای کیفیت آموزشی در گرو تعامل و هم‌افزایی بین این گروه‌ها و سایر بخش‌های دانشگاه است."

در این نشست، سرپرست دانشگاه از مسئولین دانشگاه خواست تا با ارائه برنامه‌های عملیاتی، در مسیر ارتقای کیفیت آموزشی دانشگاه گام بردارند.

حضور فعال و صمیمی مسئولین دانشگاه در این نشست، نشان‌دهنده عزم و اراده آن‌ها برای ارتقای کیفیت آموزشی دانشگاه علم و هنر است. امیدواریم با تلاش و همدلی همه اعضای دانشگاه، شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در این زمینه باشیم.