مستند "ایساتیس" در پردیس سینمایی خلیج فارس با استقبال دانشجویان دانشگاه علم و هنر به نمایش درآمد و روایت سفری هزاران ساله در دل کویر ایران را به تصویر کشید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، روز گذشته، اکران اختصاصی مستند "ایساتیس" به کارگردانی علیرضا دهقان در پردیس سینمایی خلیج فارس برگزار شد. این اکران با استقبال دانشجویان دانشگاه علم و هنر روبرو شد و سالن سینما مملو از تماشاگرانی بود که مشتاقانه منتظر دیدن این مستند بودند.

مستند "ایساتیس" داستان سفری به درازای هزاران سال در دل کویر بی آب و علف، در مرکز ایران را روایت می‌کند. این مستند با استفاده از تصاویر بدیع و روایتی جذاب، به بررسی عناصر چهارگانه آب، باد، خاک و آتش در فرهنگ و تاریخ ایران می‌پردازد.

"ایساتیس" در جشنواره‌های متعددی حضور داشته و جوایز متعددی را کسب کرده است. از جمله این افتخارات می‌توان به جایزه بهترین فیلم هفتمین جشنواره جهانی فیلم اوشن سیتی آمریکا، جایزه بخش اکولوژی در نهمین جشنواره سبز مونته‌نگرو، و جایزه ویژه دبیر چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» اشاره کرد.

ابوالحسن تهامی‌نژاد، نصرالله مدقالچی، زهره شکوفنده و مریم شیرزاد روایت این مستند را بر عهده دارند.

در اکران اختصاصی مستند "ایساتیس" در پردیس سینمایی خلیج فارس، علیرضا دهقان کارگردان و راحیل صحرایی تهیه‌کننده این مستند حضور داشتند و پس از نمایش فیلم به سوالات تماشاگران پاسخ دادند.

استقبال دانشجویان دانشگاه علم و هنر از اکران مستند "ایساتیس" نشان‌دهنده علاقه این قشر به مستندهای فاخر و آموزنده است. این موضوع می‌تواند انگیزه‌ای برای تولید بیشتر مستندهای باکیفیت در ایران باشد.