در مناظره‌ای که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر برگزار شد، ۵ نامزد کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی در فضایی پرنشاط و صمیمی به تبادل نظر و ارائه دیدگاه‌های خود در خصوص مسائل مختلف کشور پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر، مناظره‌ای بین ۵ نامزد کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی در این دانشگاه برگزار شد. این مناظره که با استقبال پرشور دانشجویان و اساتید همراه بود، فرصتی برای تبادل نظر و آشنایی با دیدگاه‌های نامزدها در خصوص مسائل مختلف کشور فراهم کرد.

در این مناظره، موضوعات مختلفی از جمله وضعیت اقتصادی کشور، سیاست‌های فرهنگی و اجتماعی، روابط بین‌الملل، اشتغال جوانان، و چالش‌های زیست‌محیطی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. نامزدها در خصوص این موضوعات به ارائه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند و به نقد دیدگاه‌های یکدیگر نیز پرداختند.

فضای مناظره در مجموع پرنشاط و صمیمی بود و دانشجویان با طرح سوالات چالشی و انتقادی، نامزدها را به چالش کشیدند. نامزدها نیز با سعه صدر به سوالات و نظرات دانشجویان پاسخ دادند و به تبادل نظر با آن‌ها پرداختند.

برگزاری این مناظره فرصتی مغتنم برای دانشجویان بود تا با دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزدهای مجلس شورای اسلامی در خصوص مسائل مختلف کشور آشنا شوند و انتخابی آگاهانه‌تر در انتخابات پیش رو داشته باشند.