اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و هنر در بیانیه‌ای، انتخابات را جبهه‌ای دیگر در برابر دشمنان دانستند و از مردم ایران خواستند تا با حضور پرشور خود در انتخابات 11 اسفند، بار دیگر اقتدار نظام اسلامی را به نمایش بگذارند.

خدا را سپاس که باردیگر این توفیق را به مردم ایران عطا نمود تا با حضور پرشور خود در راهپیمایی شکوهمند 22 بهمن 1402  ثابت کنند مجددانه و مقتدرانه راه شهدا و امام شهدا را ادامه می دهند. مردان و  زنان غیور این مرز و بوم ثابت کرده اند که هرجا پای اسلام و نظام در کار باشد با جان و دل پای کارند.

مردم شهید پرور و آزاده ایران به هوشند که جبهه دیگری در پیش است. بیش از چهار دهه تلاش و مقاومت خستگی ناپذیر ملت غیور ایران، دشمن را در تمام جبهه ها نا امید کرده است. حال که به زمان برگزاری انتخابات  نزدیک می شویم  با دعوت از اقشار مختلف مردم،  حضور آگاهانه و حداکثری در انتخابات را نمادی از قدرت نظام اسلامی و جلوه‌ای از استحکام پایه‌های مردمی حکومت می‌دانیم و ان شاء الله شاهد برگزاری انتخاباتی پرشور باشیم.

اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و هنر ضمن مشارکت حداکثری در انتخابات، آحاد مردم ایران را به حضور پرشور در انتخابات 11 اسفند دعوت می نمایند. امید است با لبیک به ندای رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای مدظله العالی، در این ایام پربرکت، شادی اعیاد شعبانیه و علی الخصوص میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) دوچندان گردد.

اساتید و دانشجویان دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه