دانشگاهیان دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر با صدور بیانیه‌ای، ضمن تأکید بر اهمیت حضور پرشور در انتخابات، مردم را به انتخاب اصلح و انقلابی در روز 11 اسفند 1402 دعوت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در متن این بیانیه آمده است:

مردم شریف ، انقلابی و همیشه در صحنه ایران اسلامی

درود و سلام به روح مقدس حضرت امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر

انتخابات از مهمترین ابزارهای کاربردی در پیشبرد مسالمت آمیز اهداف و تعیین شایسته ترین افراد برای تصمیم گیری و تصمیم سازی در هر کشوری است. یکی از مهمترین راه های تجلی اراده و حاکمیت مردم، انتخابات است که در طی آن هر چه میزان مشارکت بالاتر باشد نشان دهنده مقبولیت بالای آن نظام سیاسی خواهد بود. رهبر شجاع و انقلابی جمهوری اسلامی امام خامنه‌ای "حفظه الله تعالی" : حضور در انتخابات مجلس را وظیفه شرعی، ملی، انقلابی و حق مدنی آحاد مردم برشمردند و با اشاره به دو رکن مهم «حضور پرشور» و «انتخاب خوب» فرمودند: انتخابات یک جهاد عمومی و نعمت و امتحان الهی است که اگر با حضور حداکثری مردم همراه شود، مایه آبروی نظام اسلامی و تقویت کشور و مصونیت بخش در برابر توطئه‌ها و زمینه‌ساز ایران قوی خواهد بود. ایشان از جمله مهمترین ویژگی های فردی برای حضور در مجلس شورای اسلامی را ، «باایمان»، «شجاع»، «کارآمد»، «وظیفه‌شناس»، «پرانگیزه»، «وفادار به اسلام، مردم، انقلاب و کشور»، «سرسخت در مقابل دشمنان» و «دل نبسته به دنیا و مطامع مالی» می دانند.

ما دانشگاهیان ضمن تاکید بر اینکه شرایط امروز جامعه بویژه در حوزه اقتصاد را شایسته مردم همیشه در صحنه و انقلابی نمی دانیم اعلام می کنیم پای عهد خود با بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام (ره) و آرمان های نظام مقدس اسلامی ایستاده و هرگز اجازه نخواهیم داد خواب دشمنان این مرز و بوم بخصوص شیطان بزرگ امریکا و حامیانش تعبیر شود و با حضور خود در انتخابات دوازدهمین دوره  مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز 11 اسفند ماه 1402 موجبات شادی روح همه شهدای عزیز خواهیم شد.