رئیس دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه دانشگاه علم و هنر، میلاد با سعادت حضرت ولی عصر(عج) را به همه مستضعفان جهان، حق جویان و منتظران ظهور تبریک گفت و از خداوند متعال تعجیل در فرج ایشان و ظهور عدالت و صلح جهانی را مسئلت نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در متن بیانیه «دکتر سید محسن میراسمعیلی» رئیس دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه  دانشگاه علم و هنر آمده است:

وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا ﴿۸۱﴾. و بگو حق آمد و باطل نابود شد آرى باطل همواره نابودشدنى است

سالروز مبارک ولادت با سعادت و پربرکت حضرت خاتم الاولیا ‎‏حجت بن الحسن العسکری ـ ارواحنالمقدمه الفداء ، بر همه مستضعفان جهان‏‎ ‎‏تبریک و شادباش باد.

مبارک باد زاد روز مردی از تبار محمد(ص)  که جهان را پر از عدل و دادمی کند و شر مستکبران و ستمگران را از عرصه خاکی پاک می نماید. مبارک باد ولادت فرزند زهرا(س)، او که با آمدنش همه کاح نشینان و بیدادگران را منزوی و بساط عدل و داد را در سراسر گیتی می گستراند. فرخند باد زاد روز موعود، او که با با قدمهایش بساط ظلم و صهیونیسم ویران شده و انتقام خون به ناحق ریخته مظلومان جهان ازکربلا گرفته تا غزه را خواهد ستاند. اینجانب از طرف خود و اعضای هیات علمی دانشگاه علم و هنر میلاد مسعود و موفورالسرور حجه بن الحسن را به عموم مردم ایران و همه مسلمانان و حق جویان جهان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امید است که خداوند‏‎ ‎‏متعال ظهور ایشان را هرچه زودتر فرا رساند و راه حق و حقیقت و هدایت را با ظهور این امام همام پرفروغ نماید.