رئیس دانشگاه علم و هنر در پیامی به مناسبت پنجم اسفندماه، زادروز خواجه‌نصیرالدین طوسی و روز مهندس، میلاد با سعادت حضرت مهدی موعود (عج) را به همه منتظران و مشتاقان ظهور آن حضرت تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در پیام دکتر طالبی رییس دانشگاه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حلول پنجم اسفندماه، سالروز ولادت خواجه‌نصیرالدین طوسی، دانشمند برجسته ایرانی و روز مهندس، مقارن با میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عج) فرصتی مغتنم است تا ضمن تبریک و تهنیت این اعیاد خجسته، از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند مهندسین گرانقدر در عرصه‌های مختلف علمی، عمرانی، صنعتی و اقتصادی کشور تقدیر و تشکر نماییم.

مهندسان به عنوان معماران تمدن نوین، با خلاقیت، نوآوری و تلاش‌های بی‌وقفه خود، در مسیر پیشرفت و توسعه جامعه نقش‌آفرینی می‌کنند. از ساخت پل‌ها و سازه‌های عظیم تا طراحی و تولید تجهیزات پیشرفته، همه و همه حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی مهندسین متعهد و پرتلاش است.

دانشگاه علم و هنر به عنوان یکی از مراکز آموزش عالی پیشرو در کشور، مفتخر است که در تربیت مهندسین توانمند و خلاق نقشی ایفا نموده و همواره در تلاش بوده است تا با ارائه آموزش‌های نوین و کاربردی، زمینه‌های لازم برای شکوفایی استعدادهای جوانان این مرز و بوم را فراهم نماید.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره خواجه‌نصیرالدین طوسی، این روز فرخنده را به تمامی مهندسین ایران اسلامی، به ویژه همکاران گرامی، اساتید ارجمند و دانشجویان عزیز رشته‌های مهندسی در دانشگاه علم و هنر تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم. امیدوارم در سایه الطاف الهی و با اتکا به همت و تلاش مهندسین کشور، شاهد پیشرفت‌های روزافزون ایران اسلامی در تمامی عرصه‌ها باشیم.

همچنین میلاد با سعادت حضرت مهدی موعود (عج) را به همه منتظران و مشتاقان ظهور آن حضرت تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از خداوند متعال تعجیل در فرج ایشان و ظهور عدالت و صلح جهانی را مسئلت می‌نمایم.

ارادتمند شما
دکتر محمد حسین طالبی