به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به مناسبت فرا رسیدن یوم الله 22 بهمن، رئیس و معاونین و روسای دانشکده های دانشگاه علم و هنر با خانواده شهدا دیدار کردند.

این دیدار، در راستای تجلیل و تکریم از مقام شامخ شهدا و خانواده های آنها و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه برگزار شد.

حضور رئیس و معاونین و روسای دانشکده های دانشگاه علم و هنر در این دیدار، نشان دهنده تعهد و پایبندی این دانشگاه به آرمان های انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر است.

همچنین این دیدار، نمادی از وحدت و انسجام دانشگاهیان با خانواده شهدا بود و بار دیگر ثابت کرد که دانشگاهیان در کنار مردم، در مسیر حفظ و تداوم انقلاب اسلامی گام برخواهند داشت.

در پایان این دیدار، با اهدای لوح سپاس و هدیه از خانواده شهدا تجلیل شد.