به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در یوم الله ۲۲ بهمن، اعضای دانشگاه علم و هنر همگام با مردم همیشه در صحنه و شهید پرور ایران، در راهپیمایی باشکوه این روز بزرگ شرکت کردند.

دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه با حضوری پرشور و آگاهانه، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر تجدید میثاق کردند.

حضور پرشور اعضای دانشگاه علم و هنر در راهپیمایی ۲۲ بهمن، نشان از تعهد و پایبندی این دانشگاه به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ولایت فقیه دارد. همچنین این حضور، نمادی از وحدت و انسجام دانشگاهیان با مردم بود و بار دیگر ثابت کرد که دانشگاهیان در کنار مردم، در مسیر حفظ و تداوم انقلاب اسلامی گام برخواهند داشت.

راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، در حالی برگزار شد که کشورمان در آستانه انتخابات ریاست جمهوری قرار دارد. حضور پرشور مردم در این راهپیمایی، نشان دهنده عزم و اراده آنها برای شرکت در انتخابات و تعیین سرنوشت خود بود.