به مناسبت یوم الله 22 بهمن، رئیس دانشگاه علم و هنر در بیانیه‌ای، انقلاب اسلامی را الهام‌بخش ملت‌های آزادیخواه جهان دانست و از دانشگاهیان برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در آستانه یوم الله 22 بهمن، رئیس دانشگاه «دکتر محمد حسین طالبی» با صدور بیانیه‌ای، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، از دانشگاهیان برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد،  متن بیانیه به شرح زیر است:

یوم الله 22 بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، یادآور حماسه ای جاودان و نقطه عطفی در تاریخ ایران اسلامی است. روزی که ملت ایران با عزمی راسخ و ایمانی قوی، طاغوت و استبداد را به زانو درآورد و فصل نوینی از استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را در کشورمان رقم زد.

انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) نه تنها ایران را از یوغ استبداد و وابستگی نجات داد، بلکه به الهام‌بخش ملت‌های آزادیخواه جهان تبدیل شد و ندای استقلال، آزادی و عدالت را در سراسر دنیا طنین انداز کرد.

دانشگاه به عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای اجتماعی، نقشی اساسی در ترویج آرمان‌های انقلاب اسلامی و تحقق اهداف آن دارد. دانشگاهیان با تعهد و تخصص خود می‌توانند در مسیر پیشرفت و توسعه کشور گام بردارند و در حل مسائل و چالش‌های جامعه نقش آفرینی کنند.

در آستانه یوم الله 22 بهمن، از همه دانشگاهیان، اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی دعوت می‌کنم تا با حضور پرشور و شعور خود در راهپیمایی این روز بزرگ، بار دیگر با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرده و به جهانیان نشان دهیم که ملت ایران همواره پایبند به استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی خود خواهد بود.