مسابقات تک لیفت قهرمانی بانوان کشور در استان قم، با معرفی قهرمانان این دوره در سه رده سنی و در چهار دسته وزنی و در کلاس های مختلف پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مسابقات تک لیفت قهرمانی بانوان کشور در استان قم، با معرفی قهرمانان این دوره   در سه رده سنی و در چهار دسته وزنی و در کلاس های مختلف پایان یافت.

در این سری از مسابقات، دانشجویان علوم ورزشی دانشگاه علم و هنر؛ خانم ها «شبنم خیراندیش» و «شقایق خیراندیش» هر یک در دسته های وزنی خود، حائز مقام اولی شدند و باعث افتخار آفرینی شدند.

«شقایق خیراندیش»  در دسته ۶۰- با وزن بدنی ۵۷ و «شبنم خیراندیش» در دسته  ۷۰-  با وزن بدنی ۶۵ حائز کسب مقام اول در رده سنی جوانان شدند.

شایان ذکر است شبنم خیراندیش در این مسابقات  رکورد تک‌لیفت استان با وزنه ۱۵۲/۵ کیلو گرم به نام خود ثبت نموده است.