از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام: دانشگاه علم و هنر موفق به کسب رتبه ششم در بین دانشگاه‌های غیردولتی ایران شد

با اعلام مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه علم و هنر در بین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی کشور از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) موفق به کسب رتبه ششم شد.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری  جهان اسلام (ISC)  به‌عنوان یک مرکز معتبر بین‌المللی، برای پشتیبانی از سیاست‌گذاری‌های کلان پژوهشی و آموزشی کشورهای اسلامی از طریق تهیه، پردازش و روزآمدسازی اطلاعات پژوهشی با بهره‌مندی از نیروی انسانی متخصص، متعهد و کارآمد و به‌‌کارگیری فناوری‌های پیشرفته و منطبق با استانداردهای جهانی برای سنجش فعالیت‌های علمی و پژوهشی کشورهای جهان اسلام برای کمک به ارتقاء سطح علمی این کشورها فعالیت می‌کند.
جزئیات آخرین رتبه‌بندی و ارزیابی 132 دانشگاه و موسسه آموزش عالی کشور توسط گروه رتبه بندی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) برای سال 1400-1401 منتشر شد. در این رتبه‌بندی، معیارهای کلی در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در 6 حوزه آموزش (با وزن 30 درصد)، پژوهش (با وزن 25 درصد)، فناوری و نوآوری (با وزن 20 درصد)، بین‌‌المللی سازی (با وزن 10 درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با وزن 10 درصد) و خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات (با وزن 5 درصد) در نظر گرفته شده است .

بر همین اساس نیز دانشگاه علم و هنر در بین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) موفق به کسب رتبه ششم شد.