دکتر اشعاری در پیامی به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو، این روز را به تمامی دانشجویان و پویندگان علم و دانش تبریک گفت.

در روز دانشجو، 16 آذرماه، خدای را به‌خاطر وجود فرزندان گران‌قدر و برومند که وجودشان همواره  برای دانشگاه برکت است، سپاس می‌گویم.

روز دانشجو فرصتی است برای تکریم مقام و منزلت پویندگان علم و دانش که همواره نقش فعال و مؤثری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت‌های آن داشته‌اند و حماسه ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ که مظهر ایثار، پایداری، استقلال و آزادی است در تاریخ ایران جاودانه خواهد ماند.

امروزه جنبش دانشجویی نیاز دارد با جهاد تبیین و حفظ روحیه علمی، امید و همت جوانی خود، مسایل تخصصی کشور را شناسایی کرده و با مطالبه‌گری و ارایه راه‌ حل، مشکلات کشور را برطرف نماید. دانشجوی انقلابی، به دور از تاثیر از بیگانگان و با تحلیل عمیق و دقیق خود، به شناسایی موانع پیشرفت و تحقق عدالت و کمک به حل چالش‌ها می‌پردازد.

به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) یکی از مهم‌ترین جریانات پیشرو دانشگاه در آینده ،‌دانشجویان هستند که با تأکید بر تولید علم و جنبش نرم‌افزاری و به‌کارگیری همت و تلاش خویش در جهت محقق ساختن ابتکار، نوآوری و خلق ایده برای توسعه و پیشرفت علمی ایران قدم برمی‌دارند.

همچنین ضمن تبریک روز دانشجو، به عنوان یک معلم، آنها را به استفاده حداکثری از زمان برای کسب دانش و علم نافع؛ و همچنین استفاده از معرفت اساتید معززتان توصیه کرده و خواستار شناخت هرچه بیشتر استعداد درونی خویش و کاربست دانش برای دستیابی به جایگاه واقعی دانشجو هستم.

اینجانب به نمایندگی از اعضای محترم هیئت‌رئیسه، اساتید گرامی و یاوران علمی دانشگاه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه ۱۶ آذر، روز دانشجو و مقام شامخ او را تبریک می‌گویم و از خداوند منان توفیق روزافزون در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی برای شما دانشجویان گران‌قدر خواستاریم.