دانشگاه علم و هنر هفتمین نشست تخصصی مشاوران را با موضوع کارگاه مداخله و پیشگیری از خودکشی با حضور مشاورین و متخصصین دادگستری و آموزش و پرورش برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم وهنر، هفتمین نشست تخصصی مشاورین و متخصصین با حضور  بیش از 800  مشاورین و متخصصین از دادگستری و آموزش و پرورش بصورت آنلاین و حضوری  در دانشگاه علم و هنر در روز چهارشنبه 24 آبان به مدت 8 ساعت  برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با تدریس « دکتر امیرحسین جلالی ندوشن» عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس کمیته پیشگیری از خودکشی با موضوع «مداخله و پیشگیری از خودکشی» برگزار شد.

گفتنی است مداخله در خودکشی جستجوی زندگی در میان ویرانی‌هاست و تلاش جهت پیشگری از خودکشی از جمله مسئولیت اجتماعی افراد در حوزه‌های سلامت روان است؛ چرا که به ازای هر خودکشی ۱۱۹ نفر از آن اتفاق تاثیر می‌پذیرند.