جامعه بسیجی و دانشگاهی دانشگاه علم و هنر به مناسبت یوم الله سیزدهم آبان ماه، بیانیه ای را صادر نمودند.

«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم »
«ای کسانی که ایمان آورده‌اید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری می‌کند و گام‌هایتان را استوار می‌دارد»

۱۳ آبان نماد استکبارستیزی و شکست ناپذیری ملت ایران در برابر استکبار جهانی است. این روز بزرگ که یوم‌الله می باشد از جمله روزهای درخشانی است که در تاریخ ایران اسلامی برجسته است.

سیزدهم آبان برای ملت بزرگ و مبارز ایران، یادآور خاطرات تاریخی تلخ و گزنده‌ای از جنایات، تجاوزات، ایجاد بحران و توطئه‌های گوناگونِ دولت آمریکا در ایران و کشورهای مختلف دنیا است.

رخداد‌های سه گانه که منجر به ثبت یوم الله ۱۳ آبان به عنوان"روز ملی مبارزه با استکبار جهانی" شد، تبعید حضرت امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۳ به دستور شاه خائن، کشتار وحشیانه دانش آموزان انقلابی به دست دژخیمان رژیم پهلوی در سال 1357 و تسخیر حماسی و انقلابی لانه جاسوسی آمریکا در تهران به دست دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) در سال ۱۳۵۸ می باشد.

۱۳ آبان عرصه نمایش ایستادگی، مقاومت و استکبار ستیزی ملت ایران و میدان رسوایی و استیصال رژیم تروریستی آمریکا می باشد. رخدادهای سیزدهم آبان درس‌ها و عبرت‌های بزرگ خود را کانون بیداری سایر جوامع و ملل تحت سلطه آمریکا و سیاست‌ها و راهبرد‌های شیطانی و ضد بشری استکبار در تاریخ معاصر قرار داده است، به گونه‌ای که هر روز شاهد آزادسازی ملت‌ها از یوغ سلطه و استکبار آمریکایی و کوچک شدن جغرافیای سلطه‌گری درعالم شده است.

خدای بزرگ را شاکریم که انقلاب اسلامی و ملت عظیم‌الشأن ایران را در تقابل راهبردی با نظام جنایتکار، خبیث و تروریستی ایالات متحده آمریکا؛ پرچمدار استکبار ستیزی و افشای جنایات ضد بشری کاخ سفید علیه ملت‌های جهان قرار داده است.

جامعه بسیجی و دانشگاهی دانشگاه علم و هنر ضمن تجدید میثاق با آرمان‌ های شهدا، امام خمینی(ره) رهبرکبیر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، به فضل الهی درکنار ملت آزاده و مقاوم ایران با حضور پرشور، انقلابی، دشمن شکن و الهام‌بخش در راهپیمایی سراسری یوم الله بزرگ سیزدهم آبان، خشم و انزجار خود را از حرکت های غیراسلامی، غیرقانونی و ضد بشریت استکبار جهانی و رژیم منحوس صهیونیستی به ویژه حملات اخیر به غزه ابراز کرده و مثل همیشه دشمن را در رسیدن به اهداف شوم و پلید خود مایوس خواهیم کرد.

در پایان از ملت‌های آزادیخواه می‌خواهیم با مطالبه جدی از دولت‌های خود سفرای آمریکا در کشور متبوع، احضار و اعتراض شدید خود را به مشارکت دولت آمریکا در این کشتار وحشیانه زنان و کودکان اعلام نمایند.

مجامع بین‌المللی و حقوق بشری باید هر چه سریع‌تر نخست وزیر پلید و بد سیرت رژیم جلاد صهیونیستی و وزیر جنگ ترسو و خبیث این رژیم، و حامیان این کشتار وحشیانه به خصوص سران دولت تروریستی آمریکا را در دادگاه‌های بین المللی به عنوان جنایتکار جنگی محاکمه و مجازات نمایند.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

پایگاه مقاومت بسیج اداری مرصاد، بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و روابط عمومی دانشگاه علم و هنر