به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، برگزاری ژورنال کلوپ و سمینارهای غذایی، همراه با آشنایی با مجموعه حمایت های پارک علم و فناوری از طرح های نوآور و فنآور همچنین با حضور اساتید و نیز مسئولین پارک علم و فناوری جمعه 28 مهر در آمفی تئاتر دانشکده فنی مهندسی و هنر برگزار شد.
در این مراسم با حضور نماینده پارک علم و فناوری یزد از مجموعه حمایت های پارک علم و فناوری از طرح های نوآور و فنآور سخنرانی نمودند.
شایان ذکر است کارگاه علمی و عملی "تکنولوژی نوین در صنایع روغن" همراه با بازدید علمی از شرکت تولید و تصفیه روغن های خوراکی، صنایع غذایی نشاط آور (داتیس) در روز پنجشنبه 27 مهر 1402 برگزار شده است.
برنامه و موضوعات سمینارهای علمی به مناسبت روز جهانی غذایی این مراسم به شرح ذیل بود:
۱ - مروری بر شیرینی جات حاوی مغزهای درختی، شیما کاظمی
۲- تاثیر دفعات سرخ کردن بر ویژگی روغن های سرخ کردنی آرزو گلزاد
۳ - اثر پیش سرد کردن بر بروی کیفیت و فساد میوه ها، معین نوری
۴ - محصولات کنجدی کم شکر یا بدون شکر، بهروز ابراهیمی
۵- آشنایی با مرکز نوآوری و حمایت های پارک علم و فناوری از ایده و طرح ها
۶-برگزاری پیش رویداد استارتاپی صنایع غذایی با همکاری گروه صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر، مرکز رشد فناوری سلامت و مجتمع صنایع غذایی شیر رضا
۷- تولید شکلات و کرم صبحانه، سمانه کاظمی
۸- تغییرات میوه ها در طول رسیدن، محمد صادق دلخوش
۹- فاکتورهای موثر بر بافت انواع بیسکوئیت، نیلوفر زارع
۱۰- استفاده از شیره های طبیعی و روغن های گیاهی بر خصوصیات کیک ها، فاطمه افشاری
۱۱ - فرمولاسیون های جدید محصولات غذایی برای بیماران سلیاکی، زهرا درویشی
۱۲- مقایسه پایداری روغن های خوراکی، ژاله رحیمیان
۱۳- خواص رئولوژیکی، عملکردی و حسی پنیر پیتزا، عطیه کریمی