دانشگاه علم وهنر با توجه به لزوم ایجاد بستر مناسب جهت آموزش و برای حمایت‌های مالی از دانشجویان و خانواده‌‌های آنها جهت تامین شهریه، تسهیلات و وام های کم بهره برای پرداخت شهریه فراهم نموده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دانشگاه علم وهنر با توجه به لزوم ایجاد بستر مناسب جهت آموزش و برای حمایت‌های مالی از دانشجویان و خانواده‌‌های آنها جهت تامین شهریه، تلاش نموده است با تعامل و امضا تفاهم نامه نسبت به ارائه انواع تسهیلات و وام‌های کم‌بهره و ایجاد زمینه‌‌های مختلف پرداخت شهریه، باری را از دوش دانشجویان و خانواده‌های آنان بردارد تا دانشجویان در طول تحصیل‌شان بتوانند بدون دغدغه ادامه‌تحصیل نمایند.

بدین منظور سه نوع پرداخت اقساطی شهریه برای دانشجویان این دانشگاه در نظر گرفته شده است: نوع اول از منابع داخلی دانشگاه می باشد و به ‌صورت اقساطی مستقیم از طریق پرداخت در قالب چک بانکی می باشد به این صورت که در ابتدای هر ترم بابت شهریه همان ترم چک بانکی بصورت اقساط از دانشجو اخذ می گردد، تعداد این اقساط با توجه به شرایط هر دانشجو تعیین و تا پایان همان ترم تسویه می گردد.

نوع دوم پرداخت وام از طریق وام‌های بانکی می باشد. این دانشگاه از طریق انعقاد تفاهم نامه با بانک‌ رسالت، جهت اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه بدون ضامن اقدام کرده است. کلیه دانشجویان جدیدالورود و حتی پذیرفته‌‌شدگان سنوات گذشته طبق تفاهم نامه‌‌های منعقد شده با بانک می‌توانند بیش از 90درصد شهریه هر ترم خود را در قالب وام دانشجویی قرض الحسنه پرداخت نمایند، این وام در حال حاضر بصورت سالانه جهت دو ترم تحصیلی همزمان، با اقساط 12 ماهه، اعطا می گردد.

پرداخت این وام منوط به تکمیل فرآیند توسط خود دانشجو خواهد بود. درواقع دانشجو باید نزد بانک رسالت تکمیل پرونده کرده و روال اداری را انجام دهد نحوه ثبت‌نام و کارهای اداری وام نیز کاملاً به‌صورت مجازی می باشد.

گفتنی است در حال حاضر مبلغ وام اعطایی دو ترم به دانشجویان در مقطع کاردانی و کارشناسی مبلغ 60 میلیون ریال، مقطع کارشناسی ارشد مبلغ 120 میلیون ریال و در مقطع دکتری 400 میلیون ریال تعیین شده است.

نوع سوم اخذ وام از صندوق رفاه دانشجویان می باشد که در این نوع مبلغ وام بعنوان کمک هزینه شهریه جهت هر ترم بصورت مجزا و از طریق در خواست دانشجو و تکمیل مدارک پرداخت و بعد از پایان سنوات مجاز تحصیلی دانشجو اقساط آن آغاز می گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر جهت دریافت تسهیلات وام قرض الحسنه 2 درصد رسالت می توانید به آدرس https://sau.ac.ir/info/view/180.html مراجعه نمایید.