دانشگاه علم و هنر به تمامی دانشجویان در تمامی مقاطع تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد 2 درصد بدون ضامن اعطا می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «دکتر محمود اشعاری» رئیس دانشگاه علم و هنر، جهت کمک و کاهش دغدغه دانشجویان در پرداخت شهریه خبر داد: این دانشگاه به تمامی دانشجویان در تمامی مقاطع تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد 2 درصد بدون ضامن اعطا می نماید.

اشعاری در ادامه گفت: تمامی دانشجویان دانشگاه علم و هنر، به ویژه دانشجویان ورودی جدید می توانند علاوه بر دریافت تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی، از وام های قرض الحسنه با کارمزد 2 درصد در بانک های طرف قرارداد استفاده نمایند.

وی اشاره کرد: با توجه به اینکه دانشگاه علم و هنر به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه های غیرانتفاعی کشور وابسته به نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی است، کمترین شهریه را در میان دانشگاه های شهریه پرداز داشته اما با این وجود، برای رفاه حال دانشجویان و کاهش دغدغه خانواده معزز ایشان، پرداخت شهریه را با شرایط متعددی برای دانشجویان شاغل به تحصیل تقسیط می نماید.

رئیس دانشگاه علم و هنر، با اشاره به سایر تسهیلات اعطایی به دانشجویان اظهار کرد: دانشجویان گرامی می توانند علاوه بر تسهیلات ذکر شده با کارمزد 2 درصد، از سایر روشهای دیگر  پرداخت مانند  پرداخت تقسیطی با چک های صیادی و یا تسهیلات از محل اعتبارات مصوب صندوق رفاه دانشجویان با نرخ ۴ درصد نیز استفاده نمایند.

وی در پایان افزود: بزودی از راه های ارتباطی دانشگاه (پیامک، وب سایت دانشگاه و شبکه های اجتماعی) مراحل ارائه درخواست و دریافت وام قرض الحسنه رسالت جهت شهریه دانشجویی، اطلاع رسانی خواهد شد.