با همت گروه آموزشی روانشناسی دانشگاه علم و هنر، پنل تخصصی روانشناسی با حضور اساتید و متخصصین این حوزه در آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به همت گروه روانشناسی دانشگاه یک پنل تخصصی با عنوان «روانشناسی در دنیای امروز» در روز شنبه 6 خردادماه با حضور اساتید و متخصصین این حوزه در آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

در این پنل تخصصی «دکتر شهلا پزشک» عضو هیات علمی گروه روانشناسی، «دکتر شهاب شیرخدا» ، »دکتر فرنگیس دمهری» و «دکتر آزاده ابویی» و همچنین «دکتر رضا اقازاده» به عنوان دبیر پنل در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداختند.

در این رویداد علمی، دکتر شهلا پزشک در مورد اهمیت حرکت های بنیادی در سال های اول زندگی، تحول آن و تاثیر این حرکات در سرتاسر زندگی فرد ، دکتر شهاب شیرخدا در زمینه مداخله در خودکشی و جدیدترین آمار اعلام شده در این زمینه و همچنین دکتر آزاده ابویی، در ادامه اهمیت فعالیت حرکتی و عوامل تاثیر گذار در زمینه خودکشی، در زمینه دلبستگی و اهمیت ان در رشد شخصیت فرد موارد مهمی را بیان کردند.

در پایان سرکار خانم دکتر فرنگیس دمهری، با معرفی کتاب «سوگ و فقدان» ترجمه دکتر دمهری و دکتر ابویی، در زمینه اهمیت سوگ نمادین و توجه متخصصان به آن سخنرانی کردند.

شایان ذکر است دکتر پزشک، کتاب هایی با عنوان فیلسوف و روانکاوش، انتقابل متقابل بهینه، تکنیک تحلیلی، برش های بالینی؛ (نویسنده، دکتر تورج مرادی) و کتاب راهنمای جامع بهداشت روانی و سلامت جسمانی (ترجمه دکتر شهلا پزشک و دکتر ژانت هاشمی) را به کتابخانه دانشگاه علم و هنر یزد اهدا کردند.

این پنل تخصصی با تقدیر و تشکر از سرکار خانم دکتر شهلا پزشک و جناب اقای دکتر شهاب شیرخدا با همراهی معاون آموزشی دانشگاه، آقای دکتر برزگری به پایان رسید.