دانشجویان گروه آموزشی زیست فناوری دانشگاه علم و هنر موفق به ارائه مقاله پژوهشی خود در کنگره بین‌المللی کنسر ژنومیکس 2023 شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دانشجویان  گروه آموزشی زیست فناوری دانشگاه علم و هنر موفق به ارائه مقاله پژوهشی خود در کنگره بین‌المللی کنسر ژنومیکس 2023 در اردیبهشت 1402 شدند.

در این کنگره دانشجوی کارشناسی زیست فناوری «علی شریفی» موفق به ارائه پوستر مقاله ای با موضوع نقش شخصی سازی پزشکی در پروگنوز و درمان تومور های سیستم عصبی مرکزی "The importance role of personalized medicine in prognosis of central nervous system (CNS)" شد.

دیگر نویسندگان این مقاله «دکتر فرزانه ایروانی» و دانشجویان رشته بیوتکنولوژی «ابوالفضل شاهینی تیران» و «یوسف پور اسماعیلی اسفنگی» بودند.

از نتایج این مقاله به استفاده از تست DNA methylome profiling قبل از شروع درمان و همچنین استفاده از PCV irradiation برای بیمارانی که در آنها کروموزوم 1p و 19q به صورت همزمان در آنها حذف شده می‌توان اشاره کرد.

گفتنی است اولین دوره این کنگره به صورت هایبرید ( حضوری و مجازی) از ۱۳ تا ۱۵ ام اردیبهشت ماه در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد.