دکتر روح اله سهرابی مشاور و نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دومین سفر استانی ریاست محترم جمهور روز چهارشنبه 21 دی ماه در دانشگاه علم و هنر حضور یافتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم وهنر، در دومین دور سفر رئیس جمهور محترم کشور به استان یزد، «دکتر سهرابی» مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و نماینده تام الاختیار ایشان در دومین سفر استانی ریاست جمهوری ضمن بازدید از این دانشگاه ؛ در نشستی با حضور رئیس دانشگاه، هیات رئیسه و همچنین روسای دانشکده ها شرکت نمود

در ابتدای نشست، «دکتر محمود اشعاری» رئیس دانشگاه علم و هنر، ضمن خیرمقدم، به ارائه گزارشی از نحوه عملکرد و فعالیت های دانشگاه علم و هنر پرداخت. ایشان اشاره نمودند که یکی از اهداف کلان دانشگاه علم و هنر در سالهای اخیر تقویت اشتغال و کارآفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان بوده و بدین منظور با همت معاونت های مربوطه؛ آموزش های این دانشگاه مبتنی بر مهارت افزایی و ارتباط دانشجویان با بازارکار گردیده است. ایجاد تفاهم نامه‌ و قراردادهای مختلف با محیط های کسب و کار در استان و منطقه، اخذ مجوز رشته هایی که با زیست بوم اشتغال و کارافرینی منطقه ای و استانی همراه بوده، تناسب رشته ها با پتانسیل مراکز علمی و فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور، ایجاد دوره های کوتاه مدت تخصصی در راستای آشنایی دانشجویان با بازار کار و ... از جمله فعالیتهای اخیر این دانشگاه در راستای به فعالیت رسیدن اهداف مذکور می باشد.

از طرفی راه اندازی مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه مشترک با پارک علم و فناوری یزد، شرکت شهرک های صنعتی و سازمان میراث فرهنگی را در راستای تعامل دانشجو و فارغ التحصیلان با شرکتهای دانش بنیان دانست.

از دیگر موارد مهمی که دکتر اشعاری در این نشست ذکر نمود؛ بیان دغدغه دانشگاه در مسایل فرهنگی دانشجویان و همچنین  تمرکز بر مسئولیت اجتماعی این دانشگاه در استان بود. درخواست اختصاص سرانه فرهنگی به دانشگاه های غیر انتفاعی از موضوعاتی بود که در این سفر از سوی دانشگاه در حال پیگیری می باشد.

در پایان نشست دکتر سهرابی، با توجه به اینکه وزیر علوم و تحقیقات و فناوری، وزیری جهادی و عملیاتی می باشد، ذکر نمود که پیشنهادات مطرح شده از سوی دانشگاه ها نیازمند ارائه پیشنهادات عملیاتی، منطقی، ملموس و قابل اندازه گیری می باشد و در این صورت موارد مطرح شده قابل پیگیری نیز می باشد.

وی تاکید نمود: دانشگاه ها می بایست با تحلیل آینده، روندها و با تمرکز بر آینده پژوهی به توسعه گروههای آموزشی بپردازند. سهرابی ضمن اشاره به چابکی قابل توجه مراکز آموزش عالی خصوصی، خواستار ارایه الگویی موثر در حوزه های مختلف آموزشی، فرهنگی و پژوهشی برای زیر نظام های مربوط به خود شد.