دانشگاه علم و هنر به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی بیانیه ای را صادر نمود.

مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا﴿۲۳﴾
در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند. سوره مبارکه الأحزاب آیه ۲۳

سه سال از آسمانی شدن سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی گذشت؛  شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و یاران ایشان به دست رژیم جنایتکار و تروریست آمریکا که در اقدامی ناجوانمردانه دست به جنایتی بزرگ زدند و ملی‌ترین و امتی‌ترین فرد، را به شهادت رساندند.

امنیت ملت بزرگ ایران امروز مرهون جهاد خالصانه و صادقانه آن سردار بزرگ و همرزمان اوست و بی‌شک، شهادت پایان او نیست و با رفتن او به حول و قوّه‌ی الهی مکتب او و راه او متوقّف و بسته نخواهد شد. شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران شهید او که با تکیه بر مکتب بزرگ عاشورا و نهضت حسینی، دفاع از عزت و امنیت ملت امام حسین (ع) و حرم اهل بیت (سلام‌الله علیهم) را در هر شرایط بر خود واجب کرده بود محور اصلی حرکت در مسیر جهاد، مقاومت و شهادت را پیروی محض از ولی‌فقیه زمان خود و شرط عبور از مشکلات ، و پیروزی را نهراسیدن از دشمن می‌دانست .

لذا دانشگاه علم و هنر با گرامی‌داشت «دهه بصیرت و میثاق امت با ولایت» و نیز گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار پرافتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی، بار دیگر در گام دوم انقلاب اسلامی با رهبر معظم انقلاب اسلامی عهد و پیمان می‌بندد که در این مسیر تا آخرین قطره خون برای مبارزه با مستکبران عالم مسیر مقاومت و جهاد را ادامه دهد و با سرعت بیشتر در عرصه‌های فرهنگی و علمی برای سربلندی ایران عزیز تلاش نماید.