در هفته پژوهش و فناوری، گروه آموزشی معماری نشست صمیمی را با حضور اساتید و دانشجویان این گروه برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، نشستی مهارتی با همت گروه معماری دانشگاه علم و هنر در آمفی تئاتر دانشکده فنی دانشگاه علم وهنر در روز سه شنبه 29 آذر برگزار شد.

در ابتدای این جلسه «دکتر سید محمد کاظمی» مدیر گروه معماری دانشگاه علم و هنر ضمن خیرمقدم به اساتید و دانشجویان به معرفی مهمانان پرداختند. همچنین از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه که صاحب مقامهای کشوری و بین الملی در زمینه طراحی و یا کارهای حرفه ای هستند دعوت کرد تا به معرفی دستاوردهای خود بپردازند و با این کار به ترغیب و تشویق دانشجویان کمک کنند.

در این نشست «علی شاه محمدی» از دانش آموختگان کارشناسی ارشد معماری دانشگاه علم و هنر، پیرامون تعدادی از طرح های معماری که برگزیده مسابقات بین المللی و معرفی این طرح ها  به ایراد سخنرانی پرداخت.

از جمله افتخارات شاه محمدی می توان به این موارد اشاره کرد؛ رتبه دوم مسابقات قاره ای (2A) در سال 2020 با عنوان پروژه بازسازی طلافروش هومر، فینالیست جایزه بزرگ معمار 1399 پروژه طلا فروشی هومر، فینالیست جایزه بزرگ معمار 1400 پروژه خانه ای برای یک زن، فینالیست مسابقه معماری و ساختمان 1400 پروژه خانه ای برای یک زن، برگزیده و انتشار پروژه خانه ای برای یک زن در مجله معمار شماره 133 و مجله معماری و ساختمان شماره 66.

در ادامه نشست، جناب آقای دکتر سید مصطفی صالحی از اساتید گروه معماری در موضوع «سرشت خاک رس و ارتباط آن با سرشت انسان» به ایراد سخنرانی پرداختند که مورد توجه دانشجویان قرار گرفت.