به منظور بسترسازی اثربخش و تقویت ارتباط، همبستگی و تطابق میان نظام آموزش عالی و توسعه فناوری و بازار بر اساس نیاز محیط کسب و کار این تفاهم نامه ها منعقد شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به منظور بسترسازی اثربخش و تقویت ارتباط، همبستگی و تطابق میان نظام آموزش عالی و توسعه فناوری و بازار بر اساس نیاز محیط کسب و کار، تفاهم‌نامه همکاری میان "دانشگاه علم و هنر"، "اتحادیه صنف طلا و جواهر، نقره و ساعت یزد" به عنوان نهاد فراگیر خوشه طلای استان یزد تحت حمایت "شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد"، "اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد" و"اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد" به امضاء رسید.

«دکتر اشعاری» رئیس دانشگاه علم و هنر در این نشست، ضمن معرفی رشته‌های موجود در دانشگاه بویژه رشته‌های هنری و تشریح توانمندی‌های آنها، به رویکرد دانشگاه در خصوص توسعه اشتغال دانشجویان، دانش آموختگان و فناوران اشاره نمود. همچنین شکل‌دهی و توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری در حوزه زیورآلات و صنایع‌دستی را از اهداف اصلی ایجاد مرکز نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه دانست.

از طرفی توسعه رشته‌های میان رشته‌ای و همچنین سازگار با زیست بوم اشتغال و کارآفرینی منطقه و استان یزد را از برنامه‌های این دانشگاه در مهیا نمودن اهداف مذکور برشمرد و اظهار امیدواری کرد با حمایت معنوی نهادهای علمی و سیاست‌گذار ملی و استانی، گام‌های موثرتری در توسعه اشتغال و کارآفرینی بویژه برای دانشجویان و دانش آموختگان رشته‌های مرتبط صورت پذیرد.

با امضای این تفاهم‌نامه‌ها طرفین متعهد شدند تلاش خود را برای گسترش همکاری‌های فی‌مابین به منظور بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل و همچنین بهره‌گیری از استعدادها و توانمندی‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و فناوری طرفین برای رفع مشکلات و نیازهای طرفین در حوزه زیورآلات و صنایع‌دستی انجام خواهندداد.